Over ons

Welkom bij emaillefabriek.nl

Welkom bij emaillefabriek.nl, de nummer 1 fabrikant van geëmailleerde producten. U vindt er allerlei geëmailleerde borden en producten zoals huisnummers, straatnaamborden, klokken, thermometers, horecaborden, reclameborden, kleerhangers, naamplaatjes, toiletborden, pictogrammen, familiewapens, geëmailleerd serviesgoed, meubilair en nog veel meer. Wij houden ons ook bezig met de restauratie van oude geëmailleerde voorwerpen.
Ons assortiment bestaat uit meer dan 900 verschillende soorten emaille producten, terwijl wij ook een verscheidenheid aan producten aanbieden die wij voor u op maat, op uw maat en volgens uw wensen produceren. Bekijk ons volledige assortiment in onze catalogus.

Wat is glazuur?

Email is een beschermende / decoratieve laag van gesmolten glas die op metaal of aardewerk wordt aangebracht. Email is hard, glad, duurzaam, onontvlambaar en geeft het product een sterk en mooi uiterlijk.

Het proces van het maken van emaille borden

In onze emaille fabriek hebben we veel ervaring in het maken van authentieke emaille borden en andere producten, en we werken op een traditionele manier. De emaille platen worden gemaakt in een oven van 800 °C, waarbij de platen soms wel 6 keer in de oven worden neergelaten voor een authentiek effect. Het emaille bord bestaat uit 6 lagen die telkens opnieuw in de oven moeten. Op deze manier garanderen wij u een perfect en authentiek emaille product met een 100% kwaliteitsgarantie.

Meer weten?

Wilt u meer over ons weten? U kunt ons per e-mail bereiken op info@emaillefabriek.nl . We zijn klaar voor je. Wij staan open voor samenwerking met ontwerpers, restaurateurs, reclamebureaus.