Welkom bij emaillefabriek.nl

Welkom op de webshop van emaillefabriek.nl. Bij ons bent u op de juist plek voor allerlei soorten emaille borden en producten zoals huisnummers, straatnaamborden, klokken, thermometers, horeca borden, reclameborden, kapstokken, naamplaatjes, toiletborden, pictogrammen, familiewapens en nog veel meer… Ons assortiment bestaat uit meer dan 900 verschillende soorten emaille producten, waarbij wij ook nog verschillende producten aanbieden die wij voor u op maat en naar wens produceren. Bekijk ons complete aanbod in de webshop.

 

Wat is emaille?

Emaille is een beschermlaag/versierlaag van gesmolten glas welke aangebracht wordt op metaal of aardewerk. Emaille is hard, glad, duurzaam, onbrandbaar en geeft een voorwerp een robuuste en mooie uitstraling.

 

Het productieproces van emaille borden

Bij emaillefabriek hebben wij veel ervaring met het produceren van authentieke emaille borden en andere producten, en werken wij op een traditionele manier. De emaille borden worden in een oven van 800°C geproduceerd, waarbij de borden soms wel tot 6x de oven in gaan om het authentieke effect te behalen. Een emaille bord bestaat uit 6 lagen, welke keer op keer in de oven moeten. Op deze manier verzekeren wij u van een perfect en authentiek emaille product met 100% kwaliteitsgarantie.

 

Meer weten?

Wilt u meer over ons weten? Er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 013 – 762 01 84 of via email adres info@emaillefabriek.nl. Ook zijn wij te volgen via Facebook. Op deze kanalen kunt u terecht voor het allerlaatste nieuws, maar ook voor vragen over bestellingen of onze diensten. Wij staan voor u klaar.