Bij emaillefabriek.nl kun je op de volgende manieren je bestelling afrekenen.

iDeal

iDeal is een systeem waarmee je je bestelling direct en veilig online kunt betalen via je eigen bank, zonder een apart account aan te hoeven maken.

iDeal is uiterst gebruiksvriendelijk aangezien je binnen een paar klikken de betaling kan doen. De betaling wordt vervolgens direct verwerkt, en dat betekent dat je de order sneller in huis kunt hebben.

Het betalingssysteem van iDeal is rechtstreeks gekoppeld aan de systemen van de grootste banken van Nederland, waaronder ABN AMRO, Rabobank, ING, ASN Bank, SNS Bank, Friesland Bank, Fortis, Triodos, RegioBank, Van Lanschot Bankiers en Royal Bank of Scotland (RBS). De geavanceerde integratie tussen iDeal en de deelnemende banken maakt dit tot een zeer veilige betaalmethode.

Bezoek de website van iDeal voor meer informatie over dit betalingssysteem.

Overboeking vooraf (d.m.v. factuur)

Het kan voorkomen dat het niet mogelijk voor je is om met iDeal af te rekenen, in dat geval bieden wij de mogelijkheid om handmatig het bedrag over te boeken op onze rekening. Probeer dit zo snel mogelijk te doen, want de order wordt pas verwerkt op het moment dat de betaling bij ons binnen is.

Onze bankgegevens en het over te maken bedrag vind je onder andere op je orderbevestiging.