Mazda heeft een nieuw merkglazuur met een speciaal effect aangekondigd

Mazda heeft een nieuw merkglazuur met een speciaal effect aangekondigd

Mazda Motor kondigde op 15 november aan dat het een nieuw merkembleem had ontwikkeld voor zijn auto’s uit de grote klasse. De lak heet Artisan Red Premium Metallic en is gebaseerd op Mazda’s eigen Takuminuri-technologie.

De nieuwe tint wordt beschreven als een speciaal rood met een diep effect en een bijzonder heldere gloed in het licht. Email omvat drie lagen: transparant, doorlatend en reflecterend/absorberend. Reflective maakt gebruik van aluminiumdeeltjes die gladder zijn dan die in conventionele metallic verven.

Mazda zegt dat de Artisan Red Premium Metallic de visionaire opvolger is van de Soul Red Premium Metallic die sinds 2012 op de modellen van het merk wordt aangeboden.

Mazda heeft een nieuw merkglazuur met een speciaal effect aangekondigd
This entry was posted in Blog.