De productie

Wij gebruiken de nieuwe Glass Enamel coating technologie – hier zijn de feiten waarom het de beste is die er is vandaag:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 50-60.png

Temperatuurbestendigheid

Het op metaal aangebrachte glas-emaille verandert zijn eigenschappen niet bij temperaturen tussen -50°C en +60°C. Dit betekent dat het materiaal zowel binnen als buiten perfect dienst zal doen zonder zijn oorspronkelijke uiterlijk te verliezen aan vorst of UV-licht.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 25jaar.png

levensduur van 25 jaar

Dit is een zeer belangrijk punt! Veel kopers sluiten hun ogen voor de levensduur van de producten die zij kopen in ruil voor een lagere prijs. Maar zoals elke ervaren inkoper kan beamen, leidt dit tot extra kosten. Wat is winstgevender, om de paar maanden de plastic of ijzeren borden vervangen, of glas-emaille borden ophangen en de vervanging ervan voor de komende twee of drie decennia vergeten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is brandveiligheid.png

Brandveiligheid

Geëmailleerd staal is bijna immuun voor verbranding. Zelfs in direct contact met vuur tast het het oppervlak niet aan, geeft het geen giftige dampen af en is het geen bron van brandvoortplanting.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bestand-tegen-slijtage-en-vocht.png

Bestand tegen slijtage en vocht

Dankzij de productietechnologie zijn geëmailleerde glasproducten absoluut bestand tegen corrosie, verrotting en andere door een hoge vochtigheidsgraad veroorzaakte processen. Bovendien is het email bestand tegen chemicaliën en agressieve omgevingen. De borden zijn zeer geschikt voor laboratoria en medische instellingen, waar de hygiëne van de ruimte strikt gereglementeerd is.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is onderhound.png

Gemakkelijk onderhoud

Het glasemaille trekt geen stof aan, en is gemakkelijk te reinigen van verf, lijm en andere verontreiniging. Een gepolijst oppervlak herbergt geen bacteriën.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is impact.png

Impactweerstand

Met glas geëmailleerde producten zijn niet gevoelig voor schuren, barsten en krassen. Niet beschadigd door een inslagkracht van 0,78 J.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is esthetiek.png

Esthetiek

Alle borden geproduceerd door ons bedrijf hebben een representatief uiterlijk. Toegepaste letters, tekens en afbeeldingen zijn goed zichtbaar en leesbaar. Klanten kunnen ook zelf de kleur, grootte en vorm van de borden kiezen naargelang hun behoeften.

Onbetwistbare kwaliteit

Kortom, de feiten spreken voor zich – geen enkel ander materiaal, of het nu kunststof, roestvrij staal, polymeer, enz. is zo duurzaam en bestendig als glas-emaille. De producten die wij aanbieden zijn werkelijk uniek. Aan hun kwaliteit wordt niet getwijfeld.

De vervaardiging van geëmailleerde glasplaten is tamelijk arbeidsintensief en neemt ongeveer 30 werkdagen in beslag. Er komen veel nuances bij kijken. Zo is de sterkte van de emaillering en dus de levensduur van het product afhankelijk van de juiste grondlaag. Door het bakken op 900°C kunnen het glazuur en de grondlaag, zoals men zegt, stevig versmelten. Elke stap in het productieproces moet zorgvuldig worden uitgevoerd, stap voor stap – dat is wat wij onze klanten garanderen.

Neem contact met ons op als u uw gebouw wilt uitrusten met dergelijke borden! U zult altijd vergeten dat borden en aanplakbiljetten voortdurend moeten worden bijgewerkt!

Wij produceren een verscheidenheid van geëmailleerde borden met behulp van onze eigen technologie, alle borden zijn gemaakt van massief plaatstaal of duraluminium, de laatste zijn duurzamer en lichter in gewicht.
Ongeacht het materiaal dat wordt gebruikt, worden de volgende bewerkingen met de hand uitgevoerd.
Eerst wordt het oppervlak voorzien van een grondlaag, gegrond, vervolgens bedekt met elf lagen glasemaille en gebakken in een oven op 600-800°C.

Vervolgens wordt een sjabloon gemaakt en wordt de inscriptie of het patroon met de hand aangebracht met zeer sterke fluorescerende of conventionele (optioneel) emails.